Mészkőpárkány

A néphagyomány szerint a ház az ember teste, a kemence a lelke az ablak a szeme. Ugyanígy az elhivatott építészek is a ház szemeként emlegetik az ablakokat. És a szemeket hangsúlyozni kell, hogy még szebbnek lássuk őket. Ugyanígy van ez az ablakokkal is. Mik azok az elemek, amik ehhez a legnagyobb segítséget nyújtják?

A párkányok és a könyöklők.

A párkányA Jola ügyfelei szerencsés helyzetben vannak, mivel nem csak a szokványos műanyag könyöklők és párkányok közül választhatnak. Egy exkluzívabb megjelenésű, eleganciát sugárzó, emellett időtálló anyagból készült – lehet ez márvány, mészkő és gránit – produktum is szerepel a termékpalettánkon, amely bármely stílusú otthonban megállja a helyét. Egyedi méretre gyártható, a vízorr és az élképzés kialakítása is felár nélküli, abszolút az egyéni igényeknek megfelelően előállítható. Az egyedi előállításnak köszönhetően az otthon külső és belső harmóniájának kialakítását elősegítve eleget tudunk tenni az olyan extrém kéréseknek is, mely szerint ugyanabból az anyagból, színből készíthetjük a falburkolatot, illetve akár konyhai munkalapot is. Természetesen az is megoldható, ha kicsit megbolondítanánk a dizájnt, hogy ugyanaz az anyag más – más színben pompázzon az ablak alatt található munkalapon, miközben egy ráérős reggelen a kávénkat kortyolgatjuk a konyhapulton könyökölve, és az ablakon át figyeljük a lépcsőkorláton csicsergő madarakat, mindezt a színek és anyagok harmóniájában. A klasszikusokat kedvelőknek tudunk ajánlani márvány mintázatot, melyről tudjuk, hogy sajátos megjelenéssel rendelkezik, a modern vonalak szimpatizánsainak pedig egy színű, matt megjelenést.

És mindezt gyors szállítási határidő
– akár 5 munkanap –
mellett, barátságos árakkal.

Az anyagok időtállóak, epoxi gyantával kezeltek, melynek köszönhetően ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Funkciójukat tekintve az alapanyagok tökéletesen alkalmasak párkányként a vízelvezetésre, a háziasszonyok örömére pedig 2 cm-es anyag-vastagságuk teherbírása is megfelelő a muskátlik, és szezonnövények tárolására.

Egy szó, mint száz:

ha szeretnék otthonukat valami különlegességgel megajándékozni, válasszanak párkányaink, könyöklőink közül. Egy női arcot is az igéző szemek teszik ellenállhatatlanná. Így van ez az épületekkel is. Persze nem a betörők szemében szeretnénk vonzóak lenni, hanem a kíváncsiskodó szomszédok szemében, akik nem értik majd, miért vonzzák az ablakaink a tekintetüket…

Hívja szakértőnket! +36204005073