Cégünk 2018 májusában nyitotta meg a hálózat 41. üzletét Csongrád megyében Hódmezővásárhelyen.

Mivel Szegeden is működtetünk egy sikeres Jola üzletet, a két bolt napi kapcsolatban áll egymással. A közös raktárkészlet, és rendelések hatására vásárlóink több termék közül tudnak készletről választani, és a megrendelt termékek logisztikai fuvarozása is könnyebb, ami a megrendelések érkezésének felgyorsulását eredményezi. A majdnem szimbiózist növeli, hogy a beépítő szakember gárdánk is „átjár” egymás területére ezáltal is kisegítve, felgyorsítva a beépítés idejét.

Hódmezővásárhelyi Jola Üzletünk

Hódmezővásárhelyi üzletünk Békéscsabáról, és Szegedről a 47-es útról közelíthető meg a Szent István tér 14-ben található, a Tűzoltóság épületével szemben nyílt. Az üzlet előtt ingyenes parkolók biztosítják a kényelmes megközelítést, és az időpresszió nélküli gondtalan vásárlást. Üzletünk ennek megfelelően gazdag bemutató termékskálával rendelkezik. Talán nem árulunk el nagy titkot, ha megosztjuk az olvasóval, hogy az üzlet berendezésének megtervezését megelőzte egy felmérés, a környék lakói, milyen általunk forgalmazott termékeket preferálnak legjobban, csúnya szóval élve, mire van kiéhezve a város. Ennek megfelelően rendeztük be üzletünket, mely elsősorban a környék leggazdagabb beltéri ajtó választékát mutatja be néhány különleges nyílászáróval, pl.: emelő toló erkélyajtó, Jola garázskapu. Ezek mellett jól megfér, és kiegészítik egymást a megszokott laminált padló és fa parketta bemutatóink is. Bemutató termékeink mobilak, amennyiben beszállítóink új termékkel jelentkeznek, az hamarosan megjelenik bemutatva is. Ennek legutóbbi példája a magas minőségű Rhino beltéri ajtó bemutatása, illetve az új vinyl padló termékünk megjelenése. Saját gyártású redőnycsaládunk kezdetben a külsőtokos műanyag redőnnyel képviselte magát, azonban a vásárlói igényeknek megfelelően bemutatásra került az akár okosnyitóval mobilrendszerrel is működtethető színes motoros alumínium redőny is. A gyorsabb kiszolgálást szem előtt tartva az üzletben található raktár, és a szegedi nagyraktár mellett életre hívtunk egy a bolt közelében található újabb raktárbázist is, ahol a vevőrendeléseket tároljuk biztonságosan. Következő látványos „dobásunk” a megnyitás óta eltelt időben megtörtént, és dokumentált vevőelégedettséggel járó beépítések referenciaként történő bemutatása is nagy színes poszterekkel, aminek nem titkolt célja, hogy azok a vásárlóink is lássák, mivel jár egy nyílászáró csere, akik nem készítettek ilyen felújítást az utóbbi időkben.

Ezután a kicsit talán szakmai bemutató után, kérem engedjék meg, hogy bemutassam a Hódmezővásárhelyi üzlet két motorját, cégünk helyi arcát Mészáros János és Palásti Ferenc kollégáinkat. János nagy utat járt be. A veszprémi egyetem marketing és reklámmenedzseri szakának elvégzése után kezdetben a számítástechnika ejtette rabul, melynek keretében több cég beindításában vett részt. Elmondása szerint a kihívások mindig foglalkoztatták, ezért látta izgalmasnak a feladatot, hogy egy számára teljesen új városban elindítson és sikeresen üzemeltessen egy kereskedelmi vállalkozást. János sikerét támasztja alá, hogy egy kiélezett piaci versenyben sikerült bevezetnie, elterjesztenie, és megszerettetnie a vásárló közönséggel egy számukra eddig nem ismert márkát, a JOLÁT. „A gép forog, az alkotó pihen”-mondhatnánk, ha nem ismernénk János mindig kísérletező újító kedvét. Most szakmai tudását átadva cégünkben új területeken szeretné kipróbálni magát. Kollégája Palásti Ferenc talán még nagyobb utat járt be, mind átvitt, mind szó szerinti értelemben. A szegedi Jate kommunikáció-történelem szakának elvégzése után gyerekkori „szerelmével” az autókkal került szorosabb kapcsolatba. Kitartásának, és szorgalmának köszönhetően két különböző város, előbb Szolnok, majd Budapest két különböző autókereskedésében sikerült elérni az év eladója címet. Ezután Angliában próbált szerencsét, ahol szintén szép sikereket ért el az autó értékesítésben. Miután rátalált párjára, közösen hazaköltöztek, és már itthon tervezik a közös jövőt. Elszántságának köszönhetően, most nálunk bizonyítja, hogy cégünkben nem az ötödik kerék.

Hódmezővásárhelyi kollégáink - JOLA

Kérem, amikor alkalmuk engedi, fáradjanak be üzletünkbe, és ismerjék meg a termékkínálatunkat, és ezt a két nem mindennapi fiatalembert.

Fiszter István – területi vezető

Hódmezővásárhely

A város gazdag történelmi múlttal rendelkezik, maga a terület az őskórtól kezdve lakott, a város a 15. századtól jött létre Hód, Vásárhely, Ábrány, és Tarján községek összeolvadásából. Hazánk második legnagyobb területű városa, 1950, és 1961 között megyeszékhely. Sokáig a mezőgazdaság volt a vezető ágazat a városban, a II. világháború után az ipar is fejlődésnek indult. Jelenleg Csongrád megye második legnépesebb városa, a megyeszékhelyhez, Szegedhez ezer szállal kötődik, ennek legékesebb bizonyítéka, a 2020-ban átadásra kerülő Szeged-Hódmezővásárhely Tram Train villamosvonal.

Hódmezővásárhelyi üzletünk

Szegedi kollégáink - JOLA

Hívja szakértőnket! +36204005073