Az ablakok kiegészítőit, a könyöklőket a belső térben szerelik fel. Ezek megvédik a falat a beázástól, de emellett sok szempontból praktikus megoldások. Remekül kihasználhatjuk az így létrehozott „polcot”, tárolhatunk rajta könyveket, vagy akár díszíthetjük növényekkel és apróságokkal. De még jobb, ha egy különleges pihenősarkot alakítunk ki.

Mi kell ehhez?

Az első és legfontosabb kellék egy megfelelő méretű könyöklő. Ugyanis egy néhány centiméter széles területen nehézkesen tudnánk kialakítani olvasósarkot, ellenben egy szélesebb megoldás a lehetőségek tárházát jelenti.

Ha megvan a megfelelő méretű könyöklő, akkor válasszunk a szoba stílusához színéhez és kialakításához passzoló kényelmes párnákat. Ezekkel tökéletesen berendezhetjük a kis sarkot, amelyben pihenni, olvasni, de akár filmet nézni és dolgozni is igazán nagyszerű élmény lesz.

Az apró kiegészítők

És ezt az igazán mesés helyet még hangulatosabbá tehetjük néhány apró kiegészítővel.

Ha olvasósaroknak szánjuk, akkor érdemes a közelben egy kitűnő lámpát elhelyezni. Ehhez választhatjuk az egyszerűbb megoldást, és vehetünk egy állólámpát. Azonban a kreatívabb lehetőség mellett is dönthetünk, és akár mi magunk is elkészíthetjük az olvasólámpát, hiszen az egyszerű kellékek megvásárlását követően a lámpaburára különleges és egyedi motívumokat festhetünk.

A kialakított olvasósarok még praktikusabb lesz, ha a közelbe könyvespolcokat szerelünk. Akár a falra, akár a könyöklő alá tehetjük ezeket, hogy így könnyedén elérhessük a kedvenc olvasnivalóinkat.

A beltéren felszerelt könyöklőket igen változatos módon használhatjuk ki. A rendkívüli lehetőségeknek szinte csak a képzeletünk szabhat határt. Elég egy kevés gondolkodás és egy cseppnyi kreativitás, hogy nagyszerű dolgok születhessenek, amelyek még varázslatosabbá teszik majd az otthonunkat.

Hívja szakértőnket! +36204005073