Üdvözöljük a JOLA csoport Ablakokat, Bejárati- és Erkélyajtókat bemutató oldalán!

2002-ben alakult cégcsoportunk célja, egy olyan szaküzlethálózat kialakítása, amelyben mindenki megtalálja azokat a termékeket, amire szükség van. Legyen szó parkettáról, nyílászáróról, garázskapuról, hőszigeteléshez kapcsolódó anyagokról, redőnyről, árnyékolástechnikáról, párkányról vagy mindezek kiegészítőiről. De ennyivel mi nem elégszünk meg! Szeretnénk, ha a JOLA márka, nemcsak ismert, hanem elismert márka lenne. Ezért dolgozunk keményen nap, mint nap.

Magyarországon jelenleg 40 szaküzlet várja az érdeklődőket. A forgalmazáson túl gyártással is foglalkozunk, mert úgy gondoljuk, a több mint 10 éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően tudunk olyat alkotni, amivel mindenki tökéletesen elégedett lesz: Garázskapu és Redőnygyárunk közvetlenül, gyártói árakon szolgálja ki vásárlóinkat!

Mint az közismert, 2002-ben alapított anyacégünk (Parkettadiszkont) szinte kizárólagos termékcsoportja volt a melegburkolat – a  profilunk bővítése azonban már a kissé megtévesztő márkanév módosítását is szükségessé tette.

Párkány és könyöklő – néha méltatlanul háttérbe szoruló termékcsoport, amire mi azonban komoly hangsúlyt fektetünk. Természetesen az ablakrendelés mellé szinte automatikusan intézzük a párkány-, vagy könyöklő megrendelést is („Borsó, meg a héja…”), de mi ennek ellenére külön aloldalt szenteltünk a műkő, pvc és alumínium termékek bemutatására.

Szaküzleteinkben szakeladók tájákoztatják mindenről, és „élőben” is megtekintheti a termékek, színeket.

Szeretettel várjuk!

Általános Szerződési feltételeinket ITT találja, a honlap üzemeltetéséról szóló Impresszumot ITT.

KATTINTSON TERMÉKCSOPORTUNKRA!

Kérje ingyenes árajánlatunkat!

Személyre szabva, 48 órán belül megküldjük Önnek!

Hívja szakértőnket! +36204005073